Bezoek ons ook op facebook

Algemene info digitale bestanden Pieremachochel-tocht  2023 vreeswijk


Fotobestand voor website en social media

Je ontvangt het JPG fotobestand met een maximale afmeting van 800 pixels (langste zijde) en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik op jouw persoonlijke website of om te plaatsen op je eigen social media. Het bestand is niet geschikt om af te drukken. Deze beelden zijn niet bedoeld voor publicatie op algemene, club- of nieuwswebsites.

Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteursrechten van de foto bezit hebt u toestemming nodig als u de foto zakelijk wilt gebruiken (bijvoorbeeld op de website van uw bedrijf), neem in dat geval vooraf even contact op met de fotograaf om dit af te stemmen.

Origineel bestand voor eigen gebruik

Bestel het originele JPG fotobestand van de fotograaf in hoge resolutie voor uw eigen archief. De foto kunt u onbeperkt voor uzelf gebruiken. U kunt de foto bijvoorbeeld in een een fotoboek verwerken of er zelf één of meerdere fotoproducten van bestellen. Fotoafdrukken tot max. 30-40 cm.

Auteursrecht
Omdat de fotograaf de auteursrechten van de foto bezit, mag u de foto alleen privé gebruiken en dus alleen plaatsen op uw persoonlijke social media pagina. Wilt u hem zakelijk publiceren of de foto zakelijk delen via uw website of social media, dan is daar toestemming van de fotograaf voor nodig.
Indien u een digitaal bestand van een groepsfoto heeft besteld dan wijzen wij u erop dat het NIET is toegestaan om deze online of offline te publiceren. Dit in het kader van de AVG/GDPR wetgeving.bestelpieremachochel 2023

Klik hier of op de foto om alle foto’s te bekijken en eventueel te bestellen.