Bezoek ons ook op facebook

Negatieven

In de afgelopen 30 jaar hebben we een groot aantal huwelijksreportages mogen maken. Tot een aantal jaren geleden werd alles nog gefotografeerd op negatiefmateriaal. Steeds vaker krijgen we het verzoek van bruidsparen om de negatieven in hun bezit te krijgen. Wij willen hier graag aan meewerken. Omdat we van de meeste bruidsparen niet meer hun juiste adres of telefoonnummer of e-mailadres hebben, kiezen we voor deze weg.


Via onze website en Facebook  proberen we deze bruidsparen te vinden en te laten weten dat ze in bezit kunnen komen van de negatieven. Zijn jullie een van die bruidsparen en geïnteresseerd in de negatieven laat het ons dan even weten via een e-mail. Bellen mag natuurlijk ook. Ken je toevallig een van deze bruidsparen geef het dan even door.


Beleef je trouwdag nog een keer.

In 1987 schreef ik mij in als fotograaf bij de Kamer van Koophandel. Dat is dus al meer dan 30 jaar geleden. Ik weet dat ik voor mijn inschrijving al enkele huwelijksreportages mocht maken. Vaak van familie, vrienden, kennissen of vrienden van kennissen.


Ik ben enorm benieuwd naar de bruidsparen die deze periode met mij hebben gedeeld. Ik ben op zoek naar bruidsparen die net als ik die tijd hebben overleefd. Helaas zijn niet alle bruidsparen die ik heb mogen fotograferen bij elkaar. Maar zijn jullie  nog steeds gelukkig met elkaar dan is dit misschien wel iets voor jullie.


Het lijkt me leuk om met mijn “oudste” bruidspaar opnieuw de huwelijksreportage te maken. Het liefst, indien mogelijk, op de zelfde locatie. Het hoeft dan niet specifiek in je originele bruidskleding, maar we kunnen het wel verwerken in de reportage. Dikke pret, denk ik.  


Helaas kan er maar 1 de “oudste” zijn. Maar het zou zonde zijn om er niet iets meer uit te halen. Dus heb ik het volgende verzonnen.


Laat mij weten wat jullie trouwdatum was. Stuur je meest favoriete foto mee (meerdere mag ook) en vertel wat je leukste herinnering was aan de fotoshoot. De foto mag gewoon gemaakt worden met je telefoon of een scan. Uit al die andere bruidsparen kiezen we dan ook 1 bruidspaar waar we de reportage opnieuw gaan maken. Hoe wij de keus gaan maken is nog niet duidelijk. Kan zijn via een jury bestaand uit fotografen die voor mij hebben gewerkt i.s.m. de krant of door stemming via facebook. Over de “oudste” is geen twijfel lijkt mij.


Dus…………stuur je foto’s en opmerkingen naar mijn emailadres: info@hrfoto.nl

Even voor de goede orde, de fotoshoot is dus geheel kosteloos. Want wie jarig is trakteert.

Vanwege privacy redenen dus niet via facebook.


Alle toegestuurde foto’s worden kunnen eventueel gebruikt worden in mijn social media of mijn website. Ik ben heel benieuwd, je hebt de tijd tot 1 juni 2019. Ken je toevallig een bruidspaar die hiervoor in aanmerking komt, laat ze dit dan even weten.

infonegatieven

Hoe kom ik in het bezit van mijn negatieven