Bezoek ons ook op facebook

Tijdens een portretsessie in de gezellige studio, worden er meerdere opnames in diverse opstellingen gemaakt. Nadat de opnames zijn gemaakt, ontvangt u binnen een week een dvd of een e-mail met alle geselecteerde beelden. Hieruit kunt u eenvoudig een keus maken.

Om uw bestelling definitief te maken, maakt u gewoon een afspraak om samen achter de computer alle mogelijkheden te bespreken. Twijfelt u aan uw keus, dan is Reggie graag bereid u advies te geven.

Uiteraard mag u van verschillende foto’s ook verschillende formaten kiezen. U geeft door welke foto’s, op welke formaten u wenst en uw bestelling wordt in orde gemaakt.

U maakt dan een afspraak voor de verdere afhandeling.

Uiteraard zijn de opnames op verschillende materialen af te drukken. Foto-afdruk, canvas, hout, dibond etc. Voor alle mogelijkheden en prijzen kijkt u even onder het kopje “tarieven”.


Een portret-sessie neemt ongeveer 1 uur in beslag. Misschien onnodig om te vermelden, maar ook uw huisdier is van harte welkom.

Vaak komt het voor dat bij een familieportret meerdere gezinnen aanwezig zijn. Tijdens deze sessie  geven wij u de gelegenheid om ook als gezin apart gefotografeerd te worden. Zonder verdere kosten. U bent er nu toch. Eventueel de kids apart, of allerlei andere combinaties, fotograferen wij zonder bijkomende kosten.  

In de foto galerij “familie” ziet u enkele voorbeelden van wat wij bedoelen. Niet alleen bij een  familieportret doen wij dit, maar bij iedere sessie zullen we altijd vragen of u individuele opnames wenst. Dit allemaal zonder extra kosten. Op de “kijk-cd” staan dan alle opnames waaruit u dan een keus kunt maken. Kosten van deze opname-sessie vind u onder het kopje “tarieven”


Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. Bel gerust voor meer informatie of stuur even een e-mail.

Ons e-mailadres en telefoonnummer vindt u onder de knop ‘Contact’

Ook u bent van harte welkom.

Bekijk de voorbeelden in de portretfoto-galerij