Bezoek ons ook op facebook

Een huwelijksreportage is meer dan alleen maar een serie foto’s, mooi in een boek plakken. Een verslag van één van je mooiste dagen, misschien wel de mooiste dag, laat alle herinneringen en emoties van die dag zien. De spanning die er is, tot de ontlading bij het  jawoord. Een spontane en persoonlijke fotoreportage op jouw favoriete locatie. Een document dat je later met veel plezier en gevoelens weer openslaat. En weer geniet je van die speciale dag. Jouw bruiloft.

 

Om dit allemaal in jullie foto’s te leggen is wel wat meer nodig dan een camera en een flitser. Als fotograaf zal je elk moment vooraf moeten kunnen inschatten. Snel kunnen improviseren op onverwachtse gebeurtenissen. Natuurlijk alle belangrijke momenten op het juiste moment vastleggen. Hier komt dus wel enige ervaring om de hoek kijken. Reggie Kuster maakt al 25 jaar huwelijksreportages met een spontaan en persoonlijk karakter, dus ervaring is er genoeg.

 

In uitgebreide voorgesprekken probeert hij jullie beter te leren kennen en, wat ook niet geheel onbelangrijk is, jullie leren hem ook kennen. Wel zo prettig als je dan op je trouwdag de hele dag met elkaar om moet gaan. Bij deze gesprekken maak je al je wensen kenbaar zoals jullie het willen hebben. Tenslotte is elk bruidspaar weer anders. Gelukkig maar.

 

Mogelijkheden.

Sinds de komst van de digitale fotografie en alle mogelijkheden die dat tot gevolg heeft gehad op dit gebied is er wel wat veranderd in de huwelijksfotografie.

Vaak wordt er gevraagd om digitale albums of het leveren van digitale bestanden. Als fotograaf moet je in deze tijd flexibel zijn als het gaat om dit soort verzoeken.

De mogelijkheid bestaat immers om je beelden te delen via de social-media. Jullie foto’s laten zien aan familie en kennissen aan de andere kant van de wereld via het internet. Of misschien wil je zelf wel je album maken of een flitsende digitale presentatie. Genoeg redenen dus om de digitale bestanden te hebben.

 

De meeste professionele fotografen geven hun beelden niet graag uit handen. Inmiddels zijn er legio manieren ontwikkeld om hier toch gehoor aan te geven.

Ook Reggie Kuster heeft een aantal digitale oplossingen ontwikkeld.


Proofing CD

Enkele weken na jullie huwelijksdag ontvangen jullie een “proofing CD”.

Hierop staan alle gemaakte opnames die wij op jullie trouwdag hebben gemaakt.

De digitale bestanden op deze cd  zijn nog niet optimaal gecorrigeerd en alleen bedoeld voor beoordeling van houding en gelaatsuitdrukking.  Aan de hand van deze cd kan je op je gemak een keus maken uit de gemaakte opnames, voor verdere afhandeling.

Om deze beelden te beschermen is een watermerk toegevoegd en hebben een maximale resolutie van 800 pixels.

Hebben jullie een keus gemaakt uit de beelden dan zorgen wij dat jullie de hoge-resolutie bestanden zo snel mogelijk ontvangen. Uiteraard zonder watermerk.


Tevens hebben wij een aantal albumbladen van uw reportage als voorbeeld toegevoegd. Zo krijgen jullie enig idee hoe een eventueel door ons te vervaardigen album er uit ziet.


Voor prijzen van de diverse mogelijkheden klik je in het menu op tarieven.

Bekijk de voorbeelden HUWELIJK album.jpg boek open.jpg Scroll voor meer info